Thursday, November 02, 2006

INGERII VINDECATORI




Poate nu ştiaţi, îngerii sunt cei mai bine pregătiţi medici.Ori de câte ori avem nevoie de ajutor, într-o problemă de sănătate, este bine să-i apelăm pentru a primi sprijinul lor.Acest lucru se poate face fie printr-o rugăciune, fie printr-o meditaţie în care invocăm prezenţa şi ajutorul lor, fie punându-ne în rezonanţă cu ei prin intermediul cristalelor.
Ingerii sănătaţii sunt de mare folos în caz de afecţiuni fizice, dar şi emoţionale sau mentale.Ei vindecă şi restabilesc echilibrul in fiinţa umană, redându-i armonia, şi raspund întotdeauna cererilor sincere, însa niciodată nu încalcă liberul arbitru al bolnavului, şi nici nu trec peste voinţa divină. Astfel, ei niciodată nu vor veni să ajute dacă cel în cauză nu este deschis către acel ajutor; uneori, voinţa divină hotărăşte că cea mai bună cale de evoluţie a persoanei bolnave este prin suferinţa dată de acea acea afecţiune, şi atunci intervenţia îngerilor este în deplină concordanţă cu aceasta.
Arhanghelul Raphael este cel care se ocupă de toate activităţile medicinei subtile: prevenire, vindecare. Numele său inseamnă “Dumnezeu vindecă” şi el supraveghează toate activităţile medicale care se desfaşoară pe Pamant, fiind patronul medicilor, vindecătorilor, tuturor practicienilor artei vindecării de orice fel.De asemenea, inspiră oamenii de stiinţă în a descoperi noi remedii vindecătoare, în dezvoltarea tuturor ramurilor medicale, asistă procedurile medicale şi le coordonează, bineînţeles fără a încălca liberul arbitru al medicilor sau al pacienţilor.
Arhanghelul Raphael emană o lumină verde-smarald, care este culoarea sănatatii.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home