Thursday, November 02, 2006

SHAMBALLA




Shamballa este de mult timp subiectul multor cercetări ezoterice, oculte. S-a spus despre ea că ar fi o lume subtilă în interiorul Pământului, ca este doar un nivel de constiinţă superior, însă, în realitate ea este o lume fizică, asemănătoare cu a noastră, aflată în dimensiunea a 5-a a Universului în care ne aflăm. Este vorba despre o planetă asemănătoare cu Terra , care are atmosferă proprie, relief, natură şi este populată cu entităţi umane, ca şi noi, însă ne diferenţiază nivelul de constiinţă, sensibil mai ridicat la acestea.
Oamenii de acolo sunt descrişi ca fiind “mai plini de lumină”, ceea ce relevă un nivel vibraţional superior; de asemenea, populaţia din Shamballa este mult mai restrânsă numeric, de ordinul sutelor, în timp ce pământenii numără cateva miliarde. Au însă mulţi vizitatori, din toate dimensiunile, care vin aici datorită faptului că in Shamballa există un loc unic în Univers, numit Garuda, unde se pot petrece vindecări instantanee.
Garuda este un complex de temple, cele mai multe dintre ele având rol de pregatire şi triaj în vederea sosirii în Centrul Vindecător. Pentru a accede la un astfel de dar divin , cum este darul vindecării, cei veniţi aici trebuie să-l merite şi să fie pe deplin pregatiti pentru el. În Shamballa nu există boli şi suferinţe, însă în Univers se află încă multe fiinţe care greşesc, şi işi caută apoi vindecarea la Garuda.
Centrul Vindecător este o zonă de vid cosmic unde se şterg toate informaţiile eronate primite de corpul fizic de la celelalte structuri ale fiinţei, redând astfel sănătatea deplină.
Cei din Shamballa au preocupari spirituale înalte, fiind fiinţe foarte evoluate, care în general sunt dedicate ajutorării celorlalţi, în special a civilizaţiilor mai puţin dezvoltate, din dimensiunile inferioare ale acestui univers.Dacă ar fi să ne imaginăm o lume curată, unde nu exista poluare, vicii, boli şi suferinţe, atunci aceea este Shamballa.
Există o strânsă legatură între Terra şi Shamballa; s-a vorbit foarte mult despre anumite porţi de acces în această lume aflate în diferite zone ale planetei noastre, în special in Tibet. Aceste porti sunt o realitate, însă ele nu duc către interiorul Pământului, ci către dimensiunea a 5-a, unde se află Shamballa. Şi în România există astfel de portaluri, dintre care unul la camera subterană descoperită în Munţii Bucegi şi altul la Varful Omu; căile de acces sunt protejate de scuturi energetice imposibil de violat, deci forţarea lor este o utopie, astfel incât rauvoitorii nu pot trece dincolo fără voia Shamballei.
Shamballa este un regat autonom, condus de regele Maha, care, datorită meritelor sale spirituale se află acum în afara ciclului reîncarnărilor, nu este afectat de trecerea timpului şi se află acolo din voinţa proprie, pentru a-i ajuta pe ceilalţi. El este secondat de Confreria Celor 11, un consiliu regal alcătuit din 11 maeştri, fiecare deţinând cheia câte unui templu din cele 11 care se aflâ în jurul Centrului Vindecător.
Shamballa are ca misiune, printre altele, să ajute omenirea în momentul Marii Treceri în Noua Lume. Pentru aceasta, este nevoie de o deschidere a noastră către planurile superioare ale existenţei, şi de o îmbunătăţire calitativă a nivelului nostru de conştiinţă, astfel încât să putem primi ghidările lor. Aflându-ne pe o treaptă rezonatorie apropiată de lumea lor vom facilita comunicarea cu ei (care poate fi subtilă, telepatică, sau chiar fizică) şi astfel vom primi informaţii şi sprijin preţioase care ne vor servi drept ajutor în ascensiunea noastră către Noua Lume.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home